بازدید و تقدیر ارگان های مختلف از پرستاران و مدافعان سلامت بیمارستان ولیعصر (عج)
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ولی عصر (عج) به مناسبت خجسته زادروز حضرت زینب (س) و روز پرستار ، از سازمان ها و ارگان های مختلف از جمله بسیج دانش آموزی و فرمانده سپاه ، بسیج مسجد حضرت ابوالفضل (ع) ، امور بانوان استانداری ، خادمیاران رضوی ، شورای شهر و شهردار بیرجند ، گمرک ، هیئت ورزش های همگانی استان ، مدیریت بانک سپه ، مدیریت بانک مهر ایران ، حوزه علمیه خواهران ، آب و فاضلاب استان و ... در مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج)  به عنوان مرکز مرجع کرونا حضور یافته و از پرستاران و مدافعین سلامت در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا با اهدای شاخه گل و یادبودهایی تقدیر و تشکر نمودند.

منبع:
بیمارستان ولیعصر(عج)
تعداد بازدید:
1932
تاریخ:
1399/10/02
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت