۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
پست الکترونیک نقشه سایت انگلیسی
همزمان با بازگشایی مدارس، کارگاه آموزشی مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویژه مدیران مدارس شهرستان بیرجند برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بیرجند
به مناسبت بازگشایی مدارس و در راستای مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس کارگاه مراقبت و مبارزه با کرونا ویروس با حضور حدود 150 نفر از مدیران مدارس شهرستان بیرجند در محل سالن اجتماعات کانون حضرت زینب و آموزشگاه راشدی برگزار گردید .
دراین کارگاه که با هدف آشنایی مدیران مدارس و رعایت فاصله گذاری و اقدامات لازم جهت بازگشایی مدارس برگزار گردید.

مدرسین مرکز بهداشت شهرستان بیرجند تدریس مباحث مربوطه را بر عهده داشتند .
یوسف مقدم کارشناس بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان مرکز بهداشت بیرجند در خصوص بیماری کرونا - وضعیت بیماری در ایران ، استان خراسان جنوبی و شهرستان بیرجند ، راههای انتقال بیماری ، روشهای پیشگیری ، اقدامات ضروری در مدارس با توجه به بازگشایی مجدد . لزوم رعایت فاصله گذاری ، اهمیت غربالگری و بیماریابی و ممانعت از ورود افراد مشکوک و دارای علائم و ... به طور جامع مباحثی راعنوان نمود.

مهندس کربلائیان مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت بیرجند درخصوص اهمیت گندزدایی و ضدعفونی مدارس و کلاسهای درس ، سرویس های بهداشتی ونحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی و رعایت بهداشت فردی توسط دانش آموزان و پرسنل مدرسه ، انواع گندزداهای موثر در مبارزه با ویروس کرونا و نحوه استفاده از این گندزداها به طور مفصل آموزش های لازم را ارائه نمودند .
منبع: مرکز بهداشت شهرستان بیرجند تعداد بازدید: 4651 تاریخ درج: 1399/02/31

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
کد امنیت

خراسان جنوبي- بيرجند  - بلوار شهيد خليل طهماسبي حد فاصل بلوار معلم و غفاري- مركز بهداشت شهرستان بيرجند